SERVICE & SUPPORT

Services

I Draupnir har vi dyb indsigt i at sammensætte løsninger som virker, uden at det bliver kompliceret for brugerne. Vi tilbyder således at sætte os ind i udstyret så vore kunder kan benytte udstyret fuldt ud. Problemer klares ofte via telefonen eller e-mail, men vi kan også komme til jer for direkte at se forholdene an on-site. Reparationer foretages på eget værksted. Draupnir yder udstrakt service til sine kunder. Har du brug for støtte i forbindelsen med opsætning og drift af det udstyr du har købt hos Draupnir - så ring 7027 2554 og bed om Support. Vurderer vi at kompleksitet og vort tidsforbrug er ud over det forventlige gratis råd, så giver vi dig besked. Du risikerer ikke en uvarslet regning. Til jævnlig driftsstøtte tilbyder Draupnir Supportaftale.

Ring og bed om et tilbud.

Fabriksgaranti

For hardwareprodukter købt hos Draupnir, udfører vi garantirelateret: Fejlsøgning og reparation i hele garantiperioden. Er der tvivl om dit produkt er dækket af gyldig fabriksgaranti, skal du oplyse produktnavn og serienummer ved henvendelse. Draupnir vil forsøge at afgøre om fejlen kan rettes over telefon eller e-mail. Har du hardware du ønsker vi skal reparere, dækket af fabriksgaranti, så send produktet til vort servicecenter sammen med en udfyldt serviceblanket. Skulle det vise sig at produktet ikke har en produktionsfejl vil du blive afregnet iht. vore servicetakster (minimum ½ time). Er du i tvivl så ring 7027 2554 og tal med vor flinke servicemedarbejdere.

Reparationer

Hvis dit stregkodeudstyr går i stykker udenfor garanti eller serviceaftale, så send os udstyret. Vi fejlsøger og giver dig tilbud på reparation. Draupnir udfører reparationer på CipherLab, Datalogic og TSC på eget serviceværksted. Vi har mange års erfaring, og  gennemfører løbende producenternes relevante kurser. Draupnir lagerfører de oplagte reservedele. I det tilfælde at du takker nej til vort reparationstilbud, vil du blive faktureret for vort tidsforbrug på fejlsøgning/diagnosticering (minimum ½ time). Inden du sender dit udstyr skal du udfylde en serviceblanket, og vedlægge denne i forsendelsen. Du kan åbne og udfylde blanketten elektronisk, inden du udskriver den. Serviceblanketten finder du ved at klikke på nedenstående dokumentikon.

Fjernsupport via TeamViewer

Hvis opgaven tillader det, kan vi tilbyde at hjælpe dig direkte hvor du befinder dig, fjernbetjent via Teamviewer. Vi sparer transporten, og du får en kontant besparelse her og nu. Eneste krav er at din enhed kan nås fra en internetopkoblet PC. Du kan selvfølgelig til enhver tid følge med i vores bestræbelser på løse problemet. Ligesom du kan afbryde når du ønsker det.

For at oprette en supportsession via Teamviewer skal du klikke på teksten herunder, installere supportmodulet, og kontakte Draupnir support.

Download TeamViewer

 

Kontakt os

7027 2554

Kontakt

Draupnir A/S

Solvang 5

3450 Allerød

7027 2554

  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon

© 2018 by Draupnir A/S. 

DraupnirLogo_renset.jpg